Inici
Inici Servei Regular Lloguer d'autocars Grup Sarbus Notícies
Grup Sarbus
Inici > Grup Sarbus > Sarfa
Sarfa

Poligon Industrial Riera d´Esclanyà
Carrer Mas Resplandis 6-8
17255 Begur
Informació Linies Regulars: 902 302 025
Informació Discrecional: 972 301 293
cial@sarfa.es

INCIDENCIAS

Noves Parades a Lloret de Mar
Des de l'1 de Març el servei de Lloret a Barcelona i Aeroport de Barcelona disposarà de 2 noves parades a Lloret de Mar: Barri de Pescadors i Fenals

Servei Platges de Palafrugell (Palafrugell, Calella, Llafranc,Tamariu)
L1 L2 en els horaris columna de fons blau :
Servei amb BUS descapotable "JULIVIA". Títols vàlids per tota la jornada en modalitat d'adult per 1 dia (PVP 5,00), per 3 dies (PVP 12,00), en modalitat infantil (de 4 a 12 anys) per 1 dia (PVP 2,50) y per 3 dies (PVP 5,00).
En els trajectes directes de Palafrugell a Tamariu o de Tamariu a Palafrugell els usuaris podran adquirir els títols habituals.
En els serveis de L3 es podran adquirir els títols habituals i els vàlids per tota la jornada.
L'empresa Sarfa és una de les institucions més emblemàtiques de Palafrugell i un símbol del transport públic a les comarques gironines. Fundada el 9 de setembre de 1921 i amb seu a Palafrugell es dedica al transport de viatgers per carretera dins la zona de la Costa Brava i fins el seu enllaç amb la ciutat de Barcelona, i a realitzar qualsevol servei discrecional amb circuits per tot Europa. Sarfa està considerada una de les empreses més antigues de Catalunya i una de les principals dins del sector del transport. L'any 2000 va iniciar una nova etapa de la seva història entrant a formar part del Grups Sarbus.

Servei Interurbà
Sarfa ofereix als usuaris la possibilitat de desplaçament entre els diferents pobles i ciutats de la Costa Brava i l'Alt i Baix Empordà, i d'aquests amb Barcelona, amb uns horaris adaptats a cadascuna de les èpoques de l'any.

Venda online

  • Buscar
  • Buscar
  • Buscar
Lloguer d'Autocars
Sarfa ofereix amb la seva àmplia flota, la possibilitat de realitzar diferents tipus de viatges, tant professionals com familiars, institucionals, d'oci, congressos, etc.
Venda de bitllets d'autobús aeroport de Barcelona - poblacions Costa Brava
Official Service Airport
Venda de bitllets d'autobús aeroport de Barcelona - poblacions Costa Brava

   Imprimir Tornar
© Copyright 2004 Grup Sarbus Política privacitat